Latest Posts

Kamis, 14 Februari 2013

PUISI Sunda: Kadeudeuh Ti Akang

Gumuruh anu ngagandrung dina jero dada
Mikahayang nyarandekeun kadeudeuh
Ngaraosan seungitna cinta tulus ti salira
Ngaraosan herangna cai soca anu lungsur ku bagja ti salira

Sono, kanyaah jeung kadeudeuh ti akang
Moal rugrug ku dahsatna angin topan
Moal luntur ku gedena cai hujan
Moal palid kabawa ku cai walungan

Kobarna cinta akang diluhureun mega beureum
Mimitina dina hate nu kapendem
Narimakeun diri salira hideung beureum
Nepikan ka jiwa akang pareum

Ayeuna urang geus jadi saati
Kaasih siang jeung wengi
Bakal jadi cinta sajati
Moal katepak ku paitna pati

Bulan bentang nu jadi saksi ngedalna cinta
Nyaangan akang jeung salira
Mere bagja ti alam rasa
Mugi asih salamina


Karya: Rady Yusaniar (2009)

Sudah dibuat musikalisasi puisi dengan judul Kadeudeuh Ti Akang (Klik untuk melihat video)

Related Post:

1 komentar:

Copyright © 1995 - 2015 Radyusaniar™. All Fights Reserved | Powered by Transmission Group®